• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Czesc Olcia co tam ?

Julka mi sie wydaje ze powinnas zaczerpnac opini innego lekarza ,roznie dziewczyny pisza na ten temat ...dla jednych to moze byc problem w zajsciu a inne powiedza ze to lekko podwyzszona prolaktyna jest ,ja sie nie znam ale wiem ze prolaktyna potrafi niezle namieszac ,dlatego poszlabym po porade do innego gina ;-)

reklama
No Edytka może to jeszcze nie koniec staranek :-p

Ja tam lubie staranka tylko zeby byly w koncu tego efekty :-D

Witam Was kochane! Tak Was tu dużo że jakoś trudno mi się ponownie wkręcić ...:szok:

Mi tez czasami sie ciezko wkrecic ,chociaz staram sie byc na biezaco ale jednak nie zawsze moge ,i jak dziewczyny zaczna produkcje z postami to trudno nadgonic :-p
Pisz co tam u Ciebie ? ;-)

edyta można powiedzieć że bez zmian , cykle mam bardzo krótkie po 23-25 dni. Teraz mam 8 dzień cyklu i już czuję mokro w gaciach. Ostatnie owulacje miałam w 12 dniu cyklu. Czekam do około 21 marca na @ , dzwonię do ginekologa i przed świętami czeka mnie laparoskopia...

reklama
edyta żeby sprawdzić czy mam drożne jajowody
Kami jak się czujesz ?
claudia beznadziejne , dużo, dużo, problemów

Nie mam siły się już starać, tamten cykl zupełnie odpuściłam. Cykle mam tak krótkie że mam dość, staram się od kwietnia a już zaliczam 13 cykl!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry