gaga92
Fanka BB :)
Piszą juz czytałam tylko mało cos tych opini ale ogólnie są dobre i bardzo dobre, najlepsze jest to ze moj mi załatwiał nr do niego bo to jakiś znajomy jego znajomegoA nigdzie na necie żadnych opinii o nim nie piszą?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piszą juz czytałam tylko mało cos tych opini ale ogólnie są dobre i bardzo dobre, najlepsze jest to ze moj mi załatwiał nr do niego bo to jakiś znajomy jego znajomegoA nigdzie na necie żadnych opinii o nim nie piszą?
Kasik a czemu boisz się zwolnienia? Z tego co wiem to przepisy się zmieniły i kobieta jest chroniona od początku a nie jak kiedyś od 12 tygodnia. Nie jestem na 100% pewna. Zapytaj jakiejś księgowej. Ale u mnie w pracy była dziewczyna, która dostając wypowiedzenie powiedziała ze jest w ciąży. Byli źli, ale ostatecznie powiedzieli ze jak potwierdzi to ma przynieść od razu l4.
Ciekawa jestem ile bierze za wizytę bo tak przez tel głupio zapytać
A nie ma jakiegoś cennika na necie? Albo może ten Twój mógłby się jakoś podpytać znajomego.
U mnie prywatny gin bierze od 70 do 150 zł - w zależności czy z usg czy bez.