• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

A ja przed chwilka odebralam przesylke z tymi perfumami Victoria Brckham i krem w zestawie, dosc ladne ale rewelki nie ma, drugi raz raczej tego samego nie kupie troche kojarzy mi sie z proszkiem do prania

Mi tez sie nie podobaja wole kupic Gabriele Sabatini lub Pret a Porter ;-)

Ale mi sie nic nie chce a musze zrobic obiad ,uciekam pozniej zajrze

reklama
Wróciliśmy z miasta i wyobrazcie sobie, że bez zapowiedzi odwiedziła nas wlascicielka mieszkania! Bardzo się ucieszyłam na jej widok, akurat obiad dawałam to zjadła z nami (dziś mamy rosół i pomidorowa), ale mogła się zapowiedzieć. Musimy też ją odwieźć dość daleko na pociąg, bo przyjechała sama bez męża, a myślałam, że jest autem. Przed chwilą poszła tu do rodziny i po 15-tej jedziemy z nią :) ja dzwoniłam się upewnić i mam dziś wolne.

Ja używam przeważnie perfum z FM Group, bo jestem konsultantką i jakoś tak mi się podobają. Mam dwa zapachy upodobane i na zmianę zamawiam.
Luxi a to tak w odwiedziny tylko wpadła? To dobrze, że akurat masz dzisiaj wolne :)

Lux,

Nie lubię takich nirzapowiedzisnych wizyt bo przeważnie mam wtedy taki burdel, że strach patrzeć ;)

Jeszcze godzina i do domu. Jagoda dziś strasznie marudzi :(

Przy dzieciach ciezko jest miec zawsze posprzatane . kurde wydaje mi sie ze w 2 ciazy to mi brzuch szybko wywali w pierwszej to do 6 miesiaca sladu nie bylo a traz jestem duzo grubsza niz bylam i wydaje mi sie ze ja w 2 juz bede miala balon jak wtedy w 6

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry