• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Zamiast drogiego cyclodynonu polecam tanszy castagnus bo to to samo a nawet jest lepszy bo zamiast 40mg niepokalanka ma 45 :)

Tanszy ale nie zawsze lepszy moja przyjaciolka sie strasznie zle po nim czula.. A i w necie znalazlam soro kiepskich opinii, bo szukalam tanszego odpowiednika. Nawet Pani z apteki powiedziala ze nie warto, bo po tamtym duzo kobiet zle sie czuje.

I cyclodynon tez ma takie opinie :) widziałam przelotem wątek na bocianie. A jak ktoś ma wyższa prolaktyne to castagnus szybciej pomoże. Lux zaszła po castagnusie :)

Kinia trochę się boje leczenia na własną rękę ale chyba spróbuję tego leku od 1 dnia nowego cyklu, moja prolaktyna jest trochę ponad normę a czytałam ze powinna być na poziomie 10-15. Dzięki! ;-)

Wiadomo,zrobię sobie jeszcze raz badania prolaktyny przed podjęciem takiej decyzji. Tylko niech się ten cykl juz skończy, jakoś nie wierzę żeby był owocny, obym już mogła zacząć z lekami kolejny!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry