• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Nam jedni lokatorzy wyniesli nawet wieszaki z lazienki a mieszkali 3 lata i byli calkiem spoko a pozniej wyprowadzili sie zostawili klucze w skrzynce i wynieslim wszystko co dalo sie wynieac

reklama
mieszkam w UK tu bety nie robia, tzn nie slyszalam od zadnej Polki zeby cos takiego robili, jak bylam poprzedniej ciazy na pierwszej wizycie w GP czyli lekarz rodzinny to dala mi test sikany i kazala isc do toalety

Tak zdaje sobie sprawe jak beda opuszczac to dopilnuje wszystkiego lub moja mama w Polsce, na razie placa i mieszkaja, tylko z tymi remontami mnie zaskoczyli bo babka nic kompletnie nie mowila a jestesmy w kotakcie, nawet rozmawialismy ze w razie awarii lub jakiejs wymiany zeby mnie poinformowala, oni tam sie zdomowili wiec czuja sie swobodnie i dobrze jednak nie wiedzialam ja podejsc w razie czego do tych remontow ale slusznie doradzilas

Dzisiaj z obiadu zostaly mi ziwmniaki z cebulka dodalam sera i zagniortlam a ze nie mialam zwyklej maki tylko orkiszowa to z takiej zrobilam ciasto i nalepilam pierogow, pierwsay raz jadlam pierogi z innej maki i kurcze dobre byly moj maly zjadl 8 :-)

cos ty tu wszystko jest inaczej pierwszy raz zglaszasz sie do poloznej dopiero w 12 tyg, wczesniej tylko informujesz GP jak masz ciaze i oni cie umawiaja na ten pierwszy termin i USG

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry