Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Edzia-po prostu nie można być zbyt dobrym. Sama się o tym nieraz przekonalam :-/
Moj dzisiaj rozmawial rano z Danielem i pytal czy juz cos znalezli ,ponoc ciezko znalezc pokoj ,do tego sa drogie ,ona chciala w centrum ale nie stac ich na nie takze zobaczymy ale napewno dluzej jak do 14 tu nie zostana ,bo z nia gorzej jak z dzieckiem trzeba chodzic i pilnowac 
Witajcie,
wlasie niechacy dodalam wpis na staraczkach 2014, cos mi nie pasowalo ale myslalam ze nowe dziewczyny doszly,
ja mam do @ wg kalendarzyka 2 dni a wg obliczen z plodnych i owulki 4 dni,
dzis zrobilam test, korcilo mnie, korcilo, niestety negatyw, wiadomo bylo, pobawilam sie
Edyta niby tak nie wiem na co liczylam
Troche sie nakrcilam przez ten bol piersi w drugiej fazie i pobolewania podbrzusza
Kochane powiedzcie mi o co chodzi. Mam tam strasznie mokro i zrobiłam test owu, wyszła kreska nie taka hak kontrolna ale ciemna dość. Ostatni test owulacyjny robiłam w sobotę 5 dni temu i nie było żadnej kreski, a najcenniejsza kreska byka we wtorek poprzedni czyli juz dawno po owulacji.Czy możliwe ze tl wpływ zapalenia czy o co chodzi? :-(
moze inne dziewczyny wypowiedza sie na ten temat