• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
wiare to ja tez jeszcze mam i determinacje tylko wkurza mnie ze przeciez czlowiek robi wszystko co powinien i zero efektowi nie ma na to wplywu, a inne tak latwo wpadaja jak nie chca

Edyta u ciebie dlugo juz a co na to twoj lekarz

Ja tu nie mam lekarza ,musialoby sie cos zlego dziac abym dostala do niego skierowanie tzn do gina a lekarz rodzinny sie nie nadaje ...zrobil badania ,pobral cytologie,zrobil wymaz ponoc wszystko ok ,jak bylam w pl robilam usg lekarz powiedzial ze mam ubytek w miesniu macicy ,w najgorszym wypadku moge miec nieplodnosc wtorna i coraz bardziej jestem przekonana ze tak jest

Nie sadze ze zapalenie ma cos wspolnego z poz testem ovu , czytalam ze czasami kobieta ma dwa razy ovu w cyklu ,moze tak jest w twoim wypadku ? tylko to przyszlo mi do glowy :eek: moze inne dziewczyny wypowiedza sie na ten temat
Też słyszłam ze kobieta może mieć owu 2razy albo ze test owulacyjny wychodzi pozytywny w przypadku ciąży:tak:

Edyta chyba czas poszukac tam ginekologa polaka nawet jesli trzeba dojechac. Ciaza ciaza ale warto sprawdzic czy tam sie co innego nie dzieje.

Ja bylam u gina w pl wiec wiem co mi jest ,jak tu mi robiono usg to powiedziano ze wszystko ok a jednak nie ok bo jest ubytek i to nawet w 3 miejscach a zglosilam sie z plamieniami miedzymiesiaczkowymi bo przy tej przypadlosci sa plamienia i mecze sie z nimi odkad urodzilam malego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry