Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dziewczyny mogę dołączyć do was ?? Mam na imię Magda i jestem mamą niespełna 3latki. Stwierdziliśmy z M że czas pomyśleć o rodzeństwie i tak grudniu zaczęliśmy @ spóźniała się kilka dni wczoraj test 2kreski tyle że druga słaba po południu niby przyszła @ ale jakoś nie chce się rozkręcić tylko trochę kawowego śluzu a normalnie 2 dzień to dla mnie męki. Staram się nie nakręcać ale nie wiem co o tym mam myśleć jak nic się nie zmieni zrobię test za 2 dni. Ale jak na razie wolę myśleć już o kolejnym cyklu
Co do tego 1000zł to tutaj artukul dziś czytałam 1000 zł miesięcznie przez rok po urodzeniu dziecka - mama365.pl i kasa ma być dla osoby bezrobotne, studenci, rolnicy oraz pracujący na umowach o dzieło
Witam.Mozna dołączyć?Jestem na staraczki 2014 teraz mam nadzieje przyjmiecie do staraczek2015 i mam nadzieje,ze nie dolacze juz do staraczek 2016
Saramy sie już 6cykl ...i zapewne nadal nic z tegkres mam mieć niedługo i pewnie dostane bo nie wierzę w cuda
Jedną ciąże straciłam...zanim psychicznie doszłam o siebie i zdecydowalismy sie na starania mineło 8miesięcy.Szczerze mówiąc nie spodziewałam się,że sie nie bedzie udawało tym bardziej,że tamta ciąża nie była planowana tak jak teraz i udało się bez problemu.
Dzień dobry
Witam nowe koleżankiNo cieszę się że nas tak ładnie przybywa
Noelka, LadyAgnes jak tam żyjecie?
Yesenia jak się czujesz?
Przepraszam że w kółko pytam o to samo, ale nie ma najmniejszych szans Was nadrobićprzez dwa dni nie czytałam a teraz to pewnie pół nocy byłoby za mało
![]()
Powinien być taki skrót najważniejszych wydarzeń
Ktoś już jest w ciązy?
Kto następny do testowania?