• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Sąsiedzi z góry nie mają mózgu! Ten ich dzieciak tak lata, że za chwilę nam spadnie sufit na głowę! Już raz im uwagę zwróciłam to afera się zrobiła. No głowa zaraz nam tu pęknie od tego hałasu.

Lux bidulko...Czesto wam "umilaja" zycie :(

Ja tez mialam takich sasiadow tyle ze tam nie dzieci tylko oni pijani tarzali sie po podlodze.Dzieki Bogu juz tam nie mieszkam dosc dlugo

Aschlee no u nich to ciągle awantury lub hałas. To dziecko to porażka :-/ chyba gości mają. Mnie zastanawia, jakim cudem im to skakanie dzieciaków nie przeszkadza! Mają tak jak my jeden pokój. Ja bym oszalała.

Jeszcze oni dywanu nie mają i te huk jest konkretny. Ale spokojnie-ja im się odwdzięcze gdy moje dziecko się urodzi. Zacznie płakać w nocy to będą mieć dosyć. Przed nimi mieszkała tam moja koleżanka z dwójka dzieci i gdy Jagoda w nocy płakała to nas budziła. Takie tu cienkie ściany.

No w niektorych blokach sa takie cienkie sciany ze wszystko slychac dlatego teraz bardzo zwracalam na to uwage :)
Tam wczesniej jak chodzili na gorze to slychac bylo jak podloga skrzypila :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry