• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Tak jak jest tak to następuje owulacja ale testy zaczyna się robi wcześniej i z każdym dniem taka kreska jest ciemniejsza. U mnie teraz tez tak się dzieje ze z każdym dniem jest ciemniejsza tak jakby mi rosło lh, a okres powinnam dostać w czwartek

reklama
Czyli właściwie jeśli pojawi mi się juz lekko widoczna kreska to teoretycznie powinnam intensywnie się starać? :) ja teraz właśnie taka jak Ty mam tylko jestem w 12 dniu cyklu także przed ovu

Możesz się starać cały czas, ale teoretycznie to znaczy ze za 2-3 dni kreska będzie taka sama jak kontrolna albo ciemniejsza i wtedy w ciągu 24 h powinna być owulacja albo może będziesz akurat w trakcie ;-)

Lux no to musialam nie zauwazyc ze napisalas :-p

Kami jesli progesteron masz nizszy niz mialas to Pewnie dlatego byly plamienia ,fajnie ze pogodsilas Sie ze swoim moze cos zrozumial I sie poprawi ;-)

Claudia ja tez mialam kurczaka ,tylko dzisiaj moj go robil a ja odpoczywalam :-) dostalam Dwa kwiatki w doniczce wiec jestem zadowolona Hihi

Julka ja juz nie Wiem o co chodzi z tymi testami :no:

A mnie chwilami brzuch pobolewa I mam wzdecia ,wiec pewnie niedlugo @ zawita :zawstydzona/y:

Przepraszam ze pisze srednio raz w miesiacu ale akurat w oczekiwaniu na okres najlepszym wsarciem jest forum ;) dzis termin okresu. Rano zrobilam test iiii..... Druga kreska cien cienia ale jest ja ja widzialam, moj maz nie wiec polecielismy na badanie z krwi i wynik 63,4 1-2 tydz ;) termin z ovu to 16.11.15 jutro dzwonie zapisac sie do gina ;)

Przepraszam ze pisze srednio raz w miesiacu ale akurat w oczekiwaniu na okres najlepszym wsarciem jest forum ;) dzis termin okresu. Rano zrobilam test iiii..... Druga kreska cien cienia ale jest ja ja widzialam, moj maz nie wiec polecielismy na badanie z krwi i wynik 63,4 1-2 tydz ;) termin z ovu to 16.11.15 jutro dzwonie zapisac sie do gina ;)

Gratuluje :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry