• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Niby tak, ale przyjmuję już leki które bardzo chciałabym jak najszybciej odstawić. A przez te długie cykle oczekiwanie strasznie męczy - ostatni cykl trwał 56 dni i ciągle miałam nadzieję... Od 7 cykli zdarzało nam sie nie zabezpieczać a też nic z tego nie wyszło.

Julka89.89 niestety przez jakość nic nie widzę. Słabo widać po otworzeniu więc ściągnęłam aby powiększyć i niestety wszystko się rozmazało.

reklama
Lux niestety jak tu wgrywam to zmienia jakośc i nic nie widać, sama nie widze, na kompie mam to samo zdjęcie i jest wyraźniejsze, wiec nie ma sensu wklejanie tutaj ;-) jak coś to tylko mail, może tam nie zmienia jakości ;-)

Cześć wszystkim :-)

Julka, faktycznie nie widać, ale skoro mówisz że jest cień to jest. Za 2-3 dni będzie wyraźniejsza krecha i wtedy będziesz mogła nam się pochwalić zdjęciem ;-)

Dziewczyny ja dziś wkraczam w 2 trymestr, jak ten czas leci szybko :szok: Dlatego przesyłam świeżą porcję fluidków ciążowych, która chce niech łapie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry