• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
U mnie też@ się rozkręca. ..
Olu była później o2dni to i okres jest później niestety. .

Majdaczku wpisz mi kolejny termin na 12.04.

Idę się pouzalac nad sobą w ten słoneczny dzień

Jak dostane @ to w 2 dc idę na badanie prolaktyny i progesteronu a mój ma iść na badanie nasienia, takie plany mamy ;) ja się teraz modlę żeby przyszła @ przynajmniej do niedzieli

Jak ja sobie wspomnę te święta... Myślałam, że pykło, cycji rozrywało a jak mnie w wigilie zalało to wpadłam w taki szał, że kazałam chłopu wypier z mojego mieszkania....

jabuszko, julka89.89 :hmm: przykro mi <tuli> następnym razem się uda ! julka wypij za nasze zdrowie na tym spotkaniu :)

Odebrałam progesteron w ubiełgy poniedziałek miałam 3,3 ng/ml, z dnia wczorajszego wyszło 14,43 ng/ml - norma dla kobiet w I trymeeestrze to 16,3-48,4 ng/ml. Czy ktoś się może orientuje jak to jest z tym progesteronem, i czy jest szansa jeszcze na malucha? Temepratura dzisiaj też spadła więc chyba nie?

reklama
Edyta,

A ja teraz od jutra tez idę na l4 przerywam wychowawczy i do końca ciąży mam zamiar ciągnąć L4 i niech mnie nawet 5 razy w miesiącu wzywają ;);)

Wiem jak taka kontrola wygląda. Np moja mama jak jest w PL to stale chodzi. To tylko marnotrawstwo czasu twojego ;);)

Zrobiłam Tymonowi budyń z kiślem i jabłkiem. Ale wpylał. A myślałam, że takie cuda to tylko moja młoda lubi ;)

Julka,

Przykro mi, że beta negatywna :(

Jołasia,

Ale Ci zazdroszczę tego fryzjera :D
Ja pewnie dopiero przed wakacjami się wybiorę bo teraz z kasa u nas średnio.

Ale jest piękna pogoda [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry