• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Annam zaraz po przebudzeniu w pochwie? Czy w ustach? ;-) niewolno wstac z lozka itd...

Enej ten moj wykres jest stary, ja wiem o dwoch;-) po owu, i w ciazy;-) ekspertem niejestem;-)

reklama
Jak zwykle masa nadrabiania i juz pogubilam sie co komu miałam odpisac..
Julka szkoda, ze jednak sie nie udalo :( w następnym cyklu bedzie lepiej! Musi.
Odnosnie sluzu plodnego czy owulacyjnego to ja sir średnio znam, ale mase sluzu to bardzo często doświadczam. Przeważnie taki bialawy i ciągnący. Nie wiem co oznacza, wiem ze jak sluz jest biały i taki serowaty, z krupkami a na dodatek jeszcze jakas nieprzyjemna woń do tego to wiąże sie to z jakąś bakteria albo grzybem. Ja w tamtym roku mialam problem z grzybica pochwowa. Nic przyjemnego. Ale udalo sie wyleczyc różnymi globulkami.

Ja już sama nie wiem co z moim cyklem. Dziś mam 14dc i dziś pojawił mi się śluz baaardzo rozciągliwy jak jajko więc myślałam że to owulka a tu wieczorem już nic. Mało tego od kilku dni robię testy owu rano i wieczorem i ani cień cienia. Kompletnie nic. Sama nie wiem co mam o tym myśleć

reklama
Tak pisalyscie o kłótnia z tymi swoimi chlopami i wczoraj też mnie dopadło. I ostatecznie nie było chęci na przytulanki. A tu taki dzień był. Jajniki bolały. Pierdziele co będzie to będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry