• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Enej z całego serca gratuluję II:-)

Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków!!!!

Edyta nie daj się choróbskom! Łączę się z Tobą w bólu - właśnie zażyłam Theraflu i leżę przykryta po uszy, bo też mnie coś rozbiera.

Tulę mocno wszystkie staraczki do których zawitała @. Oby ostatni raz!

Lady ale numer z tymi wynikami. Wrrrrr..

Malinka młodziutka jesteś i wszystko przed Tobą. Doczekasz się maleństwa!!! Nie trać nadziei!

reklama
Dziewczyny dziękuje wam bardzo:)
Może mi któraś powiedzieć jak stosować tą luteine? to plamienie nie jest mocne. tak kilka kropel, ale nie wiem na ile to jest normalne. No i czy powinnam wgl brać tą luteine..
Trochę panikuje ale to moje pierwsza ciążą.. I kompletnie nie wiem czego się spodziewać..

Skaba- tak wiem, że jestem młoda. Ale staram się już prawie cztery lata. Przeszłam masę badań. Trzy inseminacje. I nic. Nie ma powodu niepłodności, ale też nie ma dziecka. Czyli coś ewidentnie jest nie tak. Ciąża z córką była wpadką ja miałam wtedy 19lat, mój był świeżo po rozwodzie. Zupełnie się nie spodziewaliśmy. Ale gumka pękła i jest Kasia. A gdy zaczęliśmy świadomie się starać, pragnąc drugiej dzidzi okazało się, że to bardzo trudne :( i mimo, że jestem młoda to mam w tej kwestii problem. Nie dyskryminujmy kogoś ze względu na wiek :(
Moje koleżanki z pracy sporo starsze pierwsze dziecko urodziły i juz na drugie szkraby czekają, a ja dalej się staram :( nie zawsze wiek ma coś do rzeczy. Wybaczcie ten wywód, ale po prostu denerwuje mnie jak słyszę: jesteś jeszcze młoda.

Malinka ja Cie rozumiem, jestem jeszcze młodsza od Ciebie i tez często słyszę ten tekst ale świadomie z partnerem zdecydowalismy ze chcemy miec dziecko. Tez juz staramy sie kilka miesięcy i nic.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem ze moze denerwowac stwierdzenie"jestes jeszcze taka mloda" kiwdy chce sie miec dziecko juz teraz ale wiekszoaci ludzi chodzi chyba o to ze jestescie mlode wiec nawet jesli jest problem to macie czas go naprawic a kiedy kobieta jest juz np po 30 i pojasia sie problem to czas z miesiaca na miesiac staje sie wrogiem bo nie dosyc ze jest problem to my kobiety mamy swoja date przydatnosci ze tak powiem. Nikt z pewnoscia nie lekcewazy tego ze nawet bedac bardzo mloda to ciezkie kiedy sie chce a nie wychodzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry