reklama

Staraczki 2015 : )

Witaj madziolina_p faktycznie dzień dziś wygląda obiecująco. Ja dzisiaj jeszcze jestem na zwolnieniu wiec zamierzam to wykorzystać tym bardziej ze poniedziałek tak dobrze się zaczął. Zafarbuje sobie włoski (wcześniej nie chciałam w ciąży ryzykować i tak się zeszlo) a wieczorem idę do mojej gin zobaczymy co powie. Mam tylko nadzieje, ze mnie wpuszcza do niej bo ona dzisiaj robi usg ale ja nie mam skierowania. Ona przyjmuje prywatnie a ja chodzę tam w ramach dodatkowego ubezpieczenia z pracy. I zawsze bez skierowania jest problem. No ale zobaczymy. Jak nie dzisiaj to za tydzień jestem zapisana. Jednak wolałabym dzisiaj wiedzieć co i jak dalej.

reklama
Ewel87 a wiesz w tym momencie czego ja się boję? Na razie głównie tego, że znowu będę musiała długo się starać. Pierwsza ciąża starania 3 lata druga ciąża starania 2,5 roku. Mam nadzieje ze tym razem chociaż do roku skróci się ten czas. No ale nikt tego nie wie:( potem pewnie jeśli się uda to będę drzala żeby 3 raz okazał się szczesliwy

Witam nowe mamusie :) ja juz w pracy jestem i dziś zaczynam 9 tydzień czyli okres w którym straciłam bliźnięta. Bardzo was proszę o kciuki za mnie i maleństwo.

Co do czasu starań to ja o pierwszą ciążę prawie dwa lata się starałam, ale nie dane było mi długo się cieszyc, druga udała się ok 1,5msc po poronieniu i donosiłam śliczna, zdrowa córeczkę :) trzecia ciąża to wpadka ale szczęście trwało krótko, o czwartaą starałam się 4msc ;)

Tak więc wcale nie musi być tak źle z tymi staraniami. Ja trzymam za was kciuki &&&& :)

Miłego poniedziałku :D

Dzień dobry ,jak u was po weekendzie ?
Ja pół niedzieli pakowalam sredniaka na camp bo dzisiaj wyjeżdża a wraca w piatek .Andrea i Daniel wyprowadzili sie wczoraj takze mam juz spokój ,od razu odswiezylismy pokoj bo tesciowa za miesiąc przyjeżdża i bedzie spać w tym pokoju .@ dziś 3 dzień pewnie jutro nie bedzie po niej śladu i teraz odliczam dni do staranek .

Miłego dnia

Monii może da się coś zaradzić żeby się szybciej udało nie wiem.może za mało progesteronu Masz czy za wysokie tsh czy to badałas?
Ja poprzednim razem zaszlam w 2 cyklu i się bałam właśnie żeby teraz.problemu nie było ale też w 2 się udało jak już jeden lek minął to czy się udało jak.się udało to teraz czy jest dobrze.... Ciężko mi czasami

Ewel87 tsh miałam podwyższone tylko jak teraz w ciąży byłam a tak to jest ok. Progesteron również miałam badany. Niestety mój mąż nigdy nie zbadał i chyba nie zbada nasienia. Stwierdził że nie będzie potrafił i po temacie. Potem tylko były kłótnie jak wspominałam wiec olalam temat bo miałam dosyć. No i wkoncu zaszłam po testach na owu. Teraz jak powiedziałam znowu o badaniu, bo jednak mimo wszystko powinien zrobić to oczywiście było ze zrobi jak przez rok nie zajde w ciążę. Ale ja wiem ze po roku na pewno nie zrobi:))

reklama
Tym razem też zaopatrze się w testy, bo mogę mieć wszystko rozregulowane i zobaczymy czy się sprawdza tym razem. Przed zajściem w ciaze tak mniej więcej od lipca do grudnia miałam cykle jak w zegarku 28 dzień punkt 8:00 dostawałam @. No a jak teraz będzie hmmm wielka niewiadoma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry