reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux no pusto było bez Ciebie wczoraj:)
A dziś robię betę.... I sie boję chciałabym moc się cieszyć ta ciąża bez leku bez strachu jej może choć trochę to minie nie dlugo

Ewel,

A dziękuję. Bardzo dobrze się czuje. Weekend mieliśmy zalatany. Byliśmy tez u teściów. Także nie było czasu na forum. Dopiero po nocy was nadrabiałam i chyba niewiele do mnie dotarło z tych wpisów ;)

Lux,

A mała nawet grzeczna. Dziś o dziwo oboje z Tymonem juz nie śpią :D
Padną pewnie po 12 jak kawki.

O i moja młoda poznała wczoraj synka brata Łukasza. On jest z grudnia 2012, a Jagusia z kwietnia 2013. Tak teściowa gadała, że to takie niedobre dziecko, a się okazało ze on grzeczniejszy niż nasza Gucia :)

I powiem wam, że widać też jak dziadkowie go faworyzuja. Jak tylko on przyjechał to Jagoda juz ich nie interesowała. Przykre to ale co poradzić.

Ewel nie bój żaby, będzie dobrze, będzie duża beta :) u nas cały dzień i wieczór goście i naprawdę nie miałam kiedy pisać. Julka powodzenia na rozmowie. Kami no to sobie odpoczniesz jak urwisy pójdą spać :) Gaga i ugotujesz co chcesz i będziesz na swoim spokój od teściów mieć.

Kami mega kciuki za Ciebie i za maleństwo :* wszystko będzie dobrze :)
Gaga jak tam @? A z tym gotowaniem jeszcze sie chwile musisz wstrzymac, na swoim będziesz sobie pichcic ile wlezie :) od kiedy zaczynasz prace?
Luxi kciuki za testy :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry