Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lux no pusto było bez Ciebie wczoraj
A dziś robię betę.... I sie boję chciałabym moc się cieszyć ta ciąża bez leku bez strachu jej może choć trochę to minie nie dlugo
A dziękuję. Bardzo dobrze się czuje. Weekend mieliśmy zalatany. Byliśmy tez u teściów. Także nie było czasu na forum. Dopiero po nocy was nadrabiałam i chyba niewiele do mnie dotarło z tych wpisów
Lux,
A mała nawet grzeczna. Dziś o dziwo oboje z Tymonem juz nie śpią
Padną pewnie po 12 jak kawki.
O i moja młoda poznała wczoraj synka brata Łukasza. On jest z grudnia 2012, a Jagusia z kwietnia 2013. Tak teściowa gadała, że to takie niedobre dziecko, a się okazało ze on grzeczniejszy niż nasza Gucia
I powiem wam, że widać też jak dziadkowie go faworyzuja. Jak tylko on przyjechał to Jagoda juz ich nie interesowała. Przykre to ale co poradzić.
Luxi a Ty kiedy skusisz sie na test? Masz jakies objawy?
Julka bez stresu na rozmowie, usmiech na ustach i uwierz w siebie!
Ewel a o ktorej wyniki bety?
Ewel nie bój żaby, będzie dobrze, będzie duża beta u nas cały dzień i wieczór goście i naprawdę nie miałam kiedy pisać. Julka powodzenia na rozmowie. Kami no to sobie odpoczniesz jak urwisy pójdą spać Gaga i ugotujesz co chcesz i będziesz na swoim spokój od teściów mieć.
Kami mega kciuki za Ciebie i za maleństwo :* wszystko będzie dobrze
Gaga jak tam @? A z tym gotowaniem jeszcze sie chwile musisz wstrzymac, na swoim będziesz sobie pichcic ile wlezie od kiedy zaczynasz prace?
Luxi kciuki za testy :*