reklama

Staraczki 2015 : )

Kochane .. Wybaczcie ale nie nadrobie. Ja nadal chora... A żeby do kopać leżącmu... To wczoraj @ przyszła... Majdaczku następny termin możesz mi wpisać na 20 kwietnia.

reklama
"Witaj Paulino-w. chciałabym Cię pocieszyć. Brałam przez kilka cykli clostilbegyt+dienestrol( nie wiem czy dobrze pamiętam nazwę tego drugiego leku, ale tak się chyba nazywał), było to kilkanaście lat temu. Lekarz mnie nie uprzedził że wynikiem brania clostilbegytu może być ciąża mnoga. I tak, w sumie po niedługim leczeniu, zaszłam w ciążę. Urodziłam bliżniaczki, dwie dziewczynki. dziś mają prawie 12 lat i są super dziewczyny. Zawdzięczam to temu lekowi i pomimo tego że 4 ostatnie misiące ciąży leżałam w szpitalu, myślę że warto. Tobie też się uda,tylko musisz wierzyć i podchodzić do leczenia optymistycznie, to połowa sukcesu."

CLO CIĄŻA MNOGA ?
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Kasik a Ty skad jestes?

Gaga juz wiesz jak mierzyć?
Gdzie itd?

KasiaMarysia bromergon na obniżenie ProlAkttny

Julka sen piękny oby sie spełnił ;)

Claudia zdrowia dla malucha

Siedzę w pracy i mam dosyc nie chce mi sie baaaardzi

Julka,

No jak widać efekty są :D wiec dla mnie warto.

Kaśka,

Ja brałam clo od 5 do 9dc jak pewnie większość staraczek weteranek. I potem od 16/17dc luteine. No i mam Jagode. W ciążę mnoga zaszłam bez żadnych wspomagaczy. Ale faktycznie lekarz mnie uprzedzal, że jest po stymulacji większe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej.

efekoów brak bo nie zaszłam po tym :/ dopiero kiedy wyądowałam w szpitalu i jak wyszłam wogóle niemyslalam o ciazy nawet mi przez mysl nieprzeszło zeby sie starac bo brałam przeróżżne lekartwa to samo sie udało :P

reklama
Julka,

No jak widać efekty są :D wiec dla mnie warto.

Kaśka,

Ja brałam clo od 5 do 9dc jak pewnie większość staraczek weteranek. I potem od 16/17dc luteine. No i mam Jagode. W ciążę mnoga zaszłam bez żadnych wspomagaczy. Ale faktycznie lekarz mnie uprzedzal, że jest po stymulacji większe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej.

Clo? Tz?
Mnie nic nie kazali nigdy brac, no oprócz kwasu( chyba wykupilam wszystko z rossmana) i biore teraz jodit ale juz mi sie konczy a teraz lekarz był zdziwiony ze to biore ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry