Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale mam inny problem i może pomożecie od dwóch dni strasznie mnie cipa swędzi mam masc kupiłam w aptece ale dużo niepomaga,jak byłam u gina we wrześniu to tez wykazało mi z cytologii stan podgrzybiczny,zapalenie komorek i czegos tam jeszcze i zadnych objawow niemiałam -jutro @ wiec do gina niepojde dopiero najprędzej w polowie cyklu to od razu sprawdzi owu i pęcherzyki,moze sa inne metody jakiś płyny,tabletki czy mascie żeby chociaż to załagodzić?Annam,
Przede wszystkim ja to Ci radzę lekarza zmienićskoro ty nawet jeszcze stymulacji nie miałaś przeprowadzanej. A monitoring cyklu Ci robił?
A clo to clostilbegyt
Ja mam 21 dc I temperaturę 36.7. Najwyższa miałam 37.1. I od tamtej pory spada. Mierze jakieś 5- 6 cm dowcipniekurde zostało 11 dni do @ I każdego dnia liczę na to ze nie spadnie poniżej kreski ;/
Bidulo, tule Cie mocno!Kochane .. Wybaczcie ale nie nadrobie. Ja nadal chora... A żeby do kopać leżącmu... To wczoraj @ przyszła... Majdaczku następny termin możesz mi wpisać na 20 kwietnia.
byłam teraz siku i na papierze został śluz troszkę podbarwiony krwią, mam nadzieję, że to dobry znak i @ nadchodzi