reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik ale gynomed o ile się nie mylę to tylko zapobiegawczo bo to probiotyki które wyrównuja florę. Jak swędzi to już jest sprawa zaawansowana. Można spróbować kremem clotrimazolum bez recepty, ale nie zawsze pomaga. Może złagodzić objawy do wizyty. Ale ogonie wydaje mi się ze bez globulek na receptę się nie obejdzie. Przynajmniej mi się nigdy nie udało. Pomagał właśnie pimafucin o ile się nie mylę. Tylko na receptę.

reklama
Moinii88 kup sobie czopki dopochwowe vagical. Ja osobiście nie miałam pieczenia ani swędzenia, ale miałam śluz który mnie niepokoił i użyłam. Poprawa jakotako, ale chyba nic sie poważnego nie działo skoro śluz został jaki był.

Co do Clo i tej mnogiej ciąży, to ja chce żeby w ogóle się udało, nie ważne czy będzie jedno czy dwa czy pięć, ważna żeby były zdrowe:)

Claudia tylko się za bardzo nie denerwuj ! Możesz maluszkowi zaszkodzić. Mam nadzieje że radca Ci powie co i jak załatwić, bo te sprawy komunistyczne się potrafią ciągnąąąąąąć. Dużo zdrówka dla Was;) trzymam &&&&

Gaga przeszła małpa?????

Dziewczynki moje z kakako
zapomniałam telefonu , a dziś znów jestem u teściów. Jak wróci P z pracy to się u niego zaloguje :*:* Ściskam Was :)

Kasik ale gynomed o ile się nie mylę to tylko zapobiegawczo bo to probiotyki które wyrównuja florę. Jak swędzi to już jest sprawa zaawansowana. Można spróbować kremem clotrimazolum bez recepty, ale nie zawsze pomaga. Może złagodzić objawy do wizyty. Ale ogonie wydaje mi się ze bez globulek na receptę się nie obejdzie. Przynajmniej mi się nigdy nie udało. Pomagał właśnie pimafucin o ile się nie mylę. Tylko na receptę.

Tak wiem, dlatego napisałam ze na koniec leczenia zapobiegawczo. Gynomed ma na celu wyrównanie flory bakteryjnej pochwy. Ale to czego używalam przed gynomedem wszystko bylo na recepte.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry