reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kasia, Kasik juz tez zaczyna mnie to denerwować, wczoraj się tylko nie potrzebnie ucieszyłam, ale lekarza nie chcę zmieniać, poczekam do niedzieli jak nie dostanę to zadzwonię do niego w poniedziałek i mu powiem co i jak bo bez recepty i tak pewnie niczego nie dostanę

Kasik ja mam dość regularne , mnie przed @ kusi bardzo. Tym bardziej że mam cykl z testami owu +ciążowe dostane:D
W pracy to trzeba sie opierać tylko na literaturze ?? Tak ciężko mi zacząć, Najgorszy spis treści :-(

Gaga weź zadzwoń koniecznie, możesz iść na kontrolną wiztę gdzieś indziej, nie musisz od razu lekarza zmieniać

Kasik ja mam dość regularne , mnie przed @ kusi bardzo. Tym bardziej że mam cykl z testami owu +ciążowe dostane:D
W pracy to trzeba sie opierać tylko na literaturze ?? Tak ciężko mi zacząć, Najgorszy spis treści :-(

Gaga weź zadzwoń koniecznie, możesz iść na kontrolną wiztę gdzieś indziej, nie musisz od razu lekarza zmieniać

Kochana ale spis treści to sie na koniec robi.. tzn.ja wiem ze on z przodu pracy jest umieszczony, ale jego sie automatycznie generuje w wordzie. Po napisaniu tytulu rozdzialu. A ile musisz miec rozdziałów?
U mnie w licencjackiej tylko na literaturze moglam sie opierac a na magisterce doszly jeszcze badania wlasne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry