Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niby tak, ale walcze jeszcze z zębami które mi się zepsuły w ciąży. A starania chciałabym zacząć jak będe miała wszystkie wyleczone. Bo gdybym znowu od zęba dostała jakąś infekcję to chyba bym oszalała ze strachu o maleństwo.
witam w piękny poranekmała dzisiaj dała popis w nocy i 2 godzin niespała tylko sie przytulała..... potem poszła do łóżeczka i zasneła przed 5 ehhh...:-(
ja ostatnio na cytologi tez miałam jakiegoś grzybka i bakterie a teraz mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo nie mam zadnyc objawów
uciekam robic sniadanko i jaade do rodziców![]()
Hej! Ja tak na szybko bo czasu za bardzo nie mam dziś. Kasia juz zdrowaale juz do końca tygodnia zostanie w domku. Dziś moja mama z nią będzie. Ja na 10:15 mam wizytę z monitoringiem wiec proszę o kciuki. Znów do pracy się spóźnie niestety. Ale zobaczymy jak pęcherzyki ładnie rosną. Albo nie rosną bo u mnie zwykle clo mizerny efekt dawało. Przytulam mocno te do których @ zawitała:*
Nie wiem czy uda mi się jeszcze zajrzeć dziś wiec miłego dnia życzę wam wszystkim
Gaga- temperatura jest zakłócona wiec najlepiej pustym kółkiem ją zaznacz![]()