• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux,

To już Ci śmiało mogę napisać, że nie taki diabeł straszny :)

Annam,

Ja bym z doktorem polemizowala. Masz choćby na swoim wykresie przykład. Owufriend wykrył Ci przypuszczalna owulację na podstawie temperatury, gdyby doszedł do tego objaw śluzu owu byłaby stuprocentowa. A tak jak widać temperatura jest myląca. Masz wogole jakiś dominujący pęcherzyk? Ile ma mm? W którym dc jesteś?

Ostatnia edycja:
reklama
Lux,

Powiedziałabym, że jak nie mój chłop :) po ostatniej akcji widać, że nabrał rozumu. Mam tylko nadzieje, ze na długo :D

Czytałam co tesciowka wymyśliła ;) szalona kobieta [emoji14]

Lux,

Powiedziałabym, że jak nie mój chłop :) po ostatniej akcji widać, że nabrał rozumu. Mam tylko nadzieje, ze na długo :D

Czytałam co tesciowka wymyśliła ;) szalona kobieta [emoji14]

No to dobrze, ze poszedł po rozum do glowy :)

Och kobitki jak tak czytam o tych Waszych ciążach, porodach itd to juz sie swoich starań nie moge doczekać.. ciekawa jestem za którym razem nam sie uda itd.. achh :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry