Luxuorius
Moderatorka
sa stare,zgorzkniale i za malo maja swoich spraw!To tak jak moja najlepiej siedziec u nas i wszystko wiedzieć a jak nie to przychodzenie jak nas niema i wypytywanie babci co się działo....wrrrr co za baby!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sa stare,zgorzkniale i za malo maja swoich spraw!To tak jak moja najlepiej siedziec u nas i wszystko wiedzieć a jak nie to przychodzenie jak nas niema i wypytywanie babci co się działo....wrrrr co za baby!!!
ja potrafie sie nieladnie do mojej odezwac, ale to przez to, ze on sama zaczyna,jutro przed praca mam z nia i wnuczka jechac do miasta, omgJa mam inna technike juz nie staram sie byc mila i grzeczna jak gada glupoty to otwarcie to mowie a ze czesto gada glupoty wiec czesto sie z nia nie zgadzalam jestem oschla i zamknieta dla niej zajelo jej 2 lata zeby stracic cierpliwosc i moze nie przestala wytykac mi jaka jestem beznadziejna ale widzimy sie tak malo ze mnie to nie rusza
Każdy ma inne podejścieja rodziłam siłami natury i jestem zadowolona ze swojego porodu,nietrwał długo i mimo ze miałam bole z krzyża nienarzekam dwa parcia i synus był na świecie:-) przy poronieniu zaś miałam takie bóle ze się darłam myślałam ze to nienormalne przyszla piguła i mowi mi ze to sa bóle jak te porodowe,szczerze to ja nawet w połowie takich niemiałam...ale cc bym niechciała jakbym miała wybierac
zaczynamy drugi miesiąc starań - lekarz stwierdził, że w ciągu 3 miesięcy powinno się coś wykluć bo owulacja jednak jest, dopiero około 31 dnia cyklu alena szczęście się pojawia