• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Wlasnie czytalam, ze jak sa brunatne plamienia przed @ to moze byc za niska prl. No pojde, napewno cos zaradzi. Kupie tez dziś wiesiolka, tylko do tych co biora, ja mam awersje do polykania tabletek, da sie z kapsulki jakos ten olej wypic albo ja pogryzc?

Hej dziewczyny :) dawno mnie nie było, pewnie nie uda mi się wszystkiego nadrobić :-D zaczynamy drugi miesiąc starań - lekarz stwierdził, że w ciągu 3 miesięcy powinno się coś wykluć bo owulacja jednak jest, dopiero około 31 dnia cyklu alena szczęście się pojawia :rofl2:
Widzę, że poruszony został temat teściowej, moja w ogóle nie ingeruje w nasze życie, jest kobieta bardzo skrytą i spokojną więc można to zaliczyć na plus :tak:

Dopiero w 31 dc? To jak długie masz cykle?

Annam moja tesciowa teZ jest pielegniarka do tego peacowala w szputalu na oddziale noworodkow to juz wogole najmadrsejsza jest....wrrrŕr.

Madziolina jak mi przykro myslalam ze chociaz ty podniesiessz nasze statystyki!

U mnie dalej nie ma @ niewiem ci jest narazie czekam choc kusi mnie test ktory lezy w apteczce

reklama
Witam z rana. U mnie deszcz ale ciepło. Ostatni dzien w pracy i urlop. Troche sie podlamalam tym wczorajszym usg lepiej jak bym nie wiedziała. Nie mam siły juz wiecie.
Hyh chociaz dzisiaj sie nacieszy znajomych mała córcia :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry