• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Xkarola,

Tak najlepiej 3x dziennie.

Julka,

Być może.na Ciebie wiesiołek nie działa lub po prostu będziesz miała później dni płodne.

Mi np wiesiołek nic nie pomagał, za to guajazyl działał cuda. No różnie to jest.

Wcześniej chciałabym wykonać badania z krwi żeby już z czymś pójść. Co mogę zrobić? Tsh, ft4 i ft3...
A robiłaś już badania na przeciwciała?
jesli nie to powinno sie przed ciąża wykonać :
Igg/Igm toksoplazmoza
Igg/Igm cytomegalia
Igg/Igm różyczka

wiem, ze trochę truje o tych badaniach, ale ja dziewczyny pracuje w ośrodku dla dzieci niepełnosprawnych i widzę na codzień skutki powikłań po tych chorobach :no:

Mruva u mnie byl dość mocnyproblem bo ja nie miałam śluzu. Więc oeparol i guajazyl brałam 2 lub 3 miesiące cały czas przez cały cykl 2x1 tabl, a witaminę B6 3x2tabl. Teraz biorę już do owulacji ale po tym śluz mi się pojawia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry