• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
cześć lasencje
Madziolina przykro mi :((
wiesiołek już też od wczoraj biorę (oeparol), tak jak 2 miesiące temu brałam 1 tabl dziennie i śluz był meeega, więc teraz też nie mam zamiaru więcej niż 1/dzień

Dzień Dobry :*

Madziolina przykro mi, że @ przyszła :(

u mnie dziś ponuro za oknem :/ może uda mi się wieczorkiem skoczyć z moim do apteki po jakieś witaminki czy coś

A robiłaś już badania na przeciwciała?
jesli nie to powinno sie przed ciąża wykonać :
Igg/Igm toksoplazmoza
Igg/Igm cytomegalia
Igg/Igm różyczka

wiem, ze trochę truje o tych badaniach, ale ja dziewczyny pracuje w ośrodku dla dzieci niepełnosprawnych i widzę na codzień skutki powikłań po tych chorobach :no:

Ja z kolei w poradni psychologiczno-pedagogicznej.. też na codzień mam kontakt z różnymi niepełnosprawnymi dzieciaczkami i aż przeraża mnie fakt, że jest ich aż tak dużo.. zwłaszcza autystyków..

reklama
trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie. U nas ostatnio żadnego przytulania nie ma, mijamy się, albo mój w pracy albo ja w pracy i kobietki bardzo mi tego brakuje, mam nadzieje, że w weekend nadrobimy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry