• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Nie mam szans was nadrobić:( Kasia ma zapalenie płuc siedzę na l4 z pracy baba ciągle dzwoni kiedy do pracy przyjdę, a zwolnienie mam na dwa tygodnie bo młoda tyle ma być w domu. Czytam, że przyszły @ bardzo współczuję:( i proszę nie zapominać o mnie mam szansę choć bardzo niewielka wbić się na grudzień. Miłego dnia:)

Madzia, a w ktorym dniu cyklu bada sie prl? Bo ja tez mam zawsze plamienia przes okresem i tez myslalam zeby to zbadac. Chciaz czytam wszedzie ze plamienia sa wtedy problemem jak trwaja, nie wiem, conajmniej tydzien. Niektore kobiety maja nawet 2 tyg plamien co oznacza niedomoge lutealna, ale podobno takie 2-3 dniowe to nie jest problem. No ale chcialabym spr.

Dzieki Julka. Aha to dobrze wiedziec bo ja myslalam ze w drugiej polowie cyklu bo chyba wtedy ona niby wysoka jest a progesteron niski i dlatego te plamienia... no chyba ze cos pokrecilam. A progesteron wiecie kiedy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry