julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a długo tam pracowałaś?Nie wiem, nie mam pojęcia :/ tak z zaskoczenia w sumie, nie spodziewalam sie. Co prawda nie znosilam tej pracy, wiec nie rozpaczam jednak troche mi skomlikowali plany
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a długo tam pracowałaś?Nie wiem, nie mam pojęcia :/ tak z zaskoczenia w sumie, nie spodziewalam sie. Co prawda nie znosilam tej pracy, wiec nie rozpaczam jednak troche mi skomlikowali plany
a długo tam pracowałaś?
więc od stycznia tu pracowalam, 3 miesiące...Olcia wspolczuje
A co to za praca ze jej tak nienawidzilas?? Ja swoja raz kocham innym razem mam ochote zostawic wszystko i poprostu wyjsc.mm..
Balladyna licze na nasze poytywne testowanie wkoncu tyle nam zaciazone fluidów wyslaly ze niema wyjscia ☺☺
I BARDZO DOBRZE!!!wlasciwie niedlugo, wczesniej bylam kierownikiem sklepu i w grudniu zachciało mi się odmianywięc od stycznia tu pracowalam, 3 miesiące...
kochana, praca typowo biurowa i sama praca nawet ok, ale szefowie masakra. Wylaczali nam ogrzewanie, temp w biurze jakies 13 stopni... wydzierali sie bez powodu :/ ogolnie w poniedzialek zglaszam ich do pipu bo mialam umowe niezgona z kodeksem pracy.. ( typu: umowa na okres probny na 6 mcy, a nie moze byc dluzsza niz 3 mce, okres wypowiedzenia 3 dni, a przy umowie pow miesiaca musi byc 2 tyg )
I BARDZO DOBRZE!!!
brawo, ciekawe co na to powiedzą

A jakiego sklepu jak moge zapytac?
Tez bym odrazu do pipu poleciala![]()