reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamkaz no właśnie nie robiłam badań. Bo moja lekarka twierdziła ze tyle miesięcy starań to jeszcze ok. Teraz po świętach mam iść. Ale chcę wcześniej zrobić sobie badania z krwi żeby już z czymś do niej iść. Tylko nie wiem jakie.
tak, zrób badania tsh, ft3 i ft4,

wróciliśmy ze spaceru, zjedliśmy obiad i jakoś nie mam planów na resztę dnia...
dziwnie tak bo juz jest przed 16:szok: a widno i słonecznie:)

Kami kochana no ja mam termin 30 zobaczymy co i jak ale mam mega nadzieje ze nie przylezie i tym razem bedzie juz dobrze
To trzymam kciuki by właśnie tak było. Daj znać co i jak :*

Śle fluidki ciążowe ~~~~~~~
Dziewczyny mam cykl z Clo i duphiem, powinnam go brać od 16 dc do 25 , no i brała 16,17,18,19,20 no i wczoraj nie brałam i dziś też bo u teściów jestem i nie mam leków przy sobie. Mam nadzieje że taka 2-dniowa przerwa nic nie zaszkodzi.
Takie leczenie to jest do doopa ;) na drugi raz lepiej pamiętaj o tabletkach :tak:
Hej dziewczyny. .. u mnie sie wszystko skomplikowalo :/ wczoraj w pracy dostalam wypowiedzenie i musze szybko cos znalezc bo bez pracy nie bede mogla sie starac o dziecko :(
To h.u.j.e [emoji35] wrrrr
Witam się bo bardzo długiej przerwie u mnie już ok wcześniej to jakaś masakra dzieci cały czas chore jak jedno wyzdrowialo to drugie chore i tak w kółko. ..nie dam rady już nadrobić ale postaram się być już na bieżąco. Kotek trzymam kciuki za dwie kreseczki:-)
Hej kochana :*
Zdrówka dla was duzooo [emoji8]
Czesc dzieeczyny . u nas nastepna listopadowka stracila dzidzie kurcze to takie smutne.
:(:(:(
Witajcie:)
dziewczyny które mają już swoje pociechy i starają się o kolejne, nie boicie się?
Mnie czasami dopada taka myśl że nie dam sobie rady, że z dwójką to nie to samo co jedno w dodatku już pięcioletnie, nie wiem czy różnica nie za duża...
jak jest u was?
Mnie też dopada strach, ale kobiety mają więcej niż dwójkę dzieci i sobie radzą wiec i ja dam radę ;)

Castangus to jest lek ziołowy, polecany jest przy wyższej prolaktynie i na zespół napięcia przedmiesiaczkowego, kuracja trwa 3 miesiące. To tak w skrócie co wyczytałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry