reklama

Staraczki 2015 : )

Cywilny, więc wybrałam taką za kolanko, odcinaną pod biustem, dekolt seruduszko pokryty koronką, na ramiączkach. Myślę żeby pod biustem zrobić pasek z kokardą albo cyrkoniami w jakimś kolorku, moze amarant albo fiolet a zamiast welonu diadem i kok z perełkami :)

reklama
Cywilny, więc wybrałam taką za kolanko, odcinaną pod biustem, dekolt seruduszko pokryty koronką, na ramiączkach. Myślę żeby pod biustem zrobić pasek z kokardą albo cyrkoniami w jakimś kolorku, moze amarant albo fiolet a zamiast welonu diadem i kok z perełkami :)

A kolor sukni bialy ? Jesli bialy to polecalabym szarfe amarantowa, pięknie sie to komponuje :)

Biały, ale sale weselną mamy w fiolet i tak chciałam polecieć z tym kolorkiem, jakieś balony białe i fioletowe, kwiaty na stole, świece, tort no i kiecka, ale właśnie ten amarant mnie kusi, zawsze mogę dobrać bukiet biel-fiolet-amarant :D

Też bym pewnie kupiła jakiegoś gotowca, ale w ciaży nie wiem ile przytyje więc wolę żeby krawcowa to miała na oku heh a taką sukienkę w olsztynie proponowali mi za 1 500zł kupno albo 1000zł wypożyczenie, a krawcowa z salonu w mojej miejscowości bierze od 400-600zł a potem zawsze mogę ją jeszcze sprzedać.

Natalia na pewno będzie piękna sukienka :)

ja na wesele siostry znalazłam sobie sukienkę z koronki i tiulu która kosztowała 350 zł a że mi szkoda było dać zwłaszcza w ciemno z internetu to mi moja krawcowa uszyła taką samą za 240 :) akurat miałam ecru z granatem ale w innym kolorze na cywilny też była by świetna :-)

no ja mam córcię, z kwietnia i chciałabym drugie tak samo:)
właśnie dziś przyszły zaproszenia na jej urodzinki:) z Anną i Elsą, zakochana jest w tej bajce;D
A z którego kwietnia? Bo moja Lala tez kwietniowa [emoji6]
Dziewczyny u mnie snieg!! I to sypie strasznie
U nas tez sypie. Buuu
Pomysł na sukienkę świetny. Wstaw fotki jak juz będziesz miała ją [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry