reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
ale cisza dzisiaj wszystkie sprzątają hehe :) ewel nie martw się wiekiem dziecka z usg, moje wychodzi że jest tydzień starsze niz z miesiączki co jest totalnie nie możliwe, bo musiałabym zajść w grudniu a wtedy nie było bzyku :)usg wylicza wiek ze wzrostu a to sprawa indywidualna, poza tym przekłamuje bardzo, moja koleżanka miała mieć dziecko ponad 4kg a urodziła normalnie dziewczynkę 3 500g :)

Ostatnia edycja:
Natalia,

Z góry nie można zakładać, że usg bardzo przeklamuje. Ja w dniu przyjęcia do szpitala czyli 1.04 miałam robione usg i pani doktor co je robiła oszacowała wagę corki na 3700g, a mała wyskoczyła z brzucha cztery dni później z wagą 3850g i u wielu dziewczyn z oddziału było podobnie. Tak więc nie ma co takich osadów wydawać :)

Ja tez niewiele zrobiłam. No poza racuchami na obiad. Ale coś sił mi brak. Dzieciaki dały dziś w kość, a jeszcze teraz marna poprawia [emoji41]

No zdarzają się jakieś błędy czasami mojej koleżance też pokazało dzień przed ze mały ma 3800 a następnego dnia urodził się i miał 4300 Ale to tylko urządzenie;-) nic nie jest nie omylne

Dlatego właśnie nic sie nie martw kochana, najważniejsze że rośnie, serducho bije a czy ma kilka milimetrów w jedną czy w drugą stronę to nie jest aż tak bardzo istotne :) No i muszę wam powiedzieć że brzuszek zaczął być widoczny i rośnie z dnia na dzień w oczach heh :) pora chyba zakupić ciążowe leginsy

Mi się śluz ujawnił pod koniec cyklu ... nie wiem o co chodzi :szok:
powiem Wam, ze mimo tego, ze lekarz stwierdził w tym miesiącu brak owulacji to i tak gdzieś tam jest jakaś nadzieja i jak głupia doszukuje się pierwszych objawów a niepotrzebnie bo rozczarowanie będzie bolało bardziej :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry