Luxuorius
Moderatorka
to dopero trzeci dzien boli, moze to po Swietach taki bol, poczekam kilka dni i chyba wtedy pojde.Dzień dobry
Luxi a byłaś z tym u lekarza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to dopero trzeci dzien boli, moze to po Swietach taki bol, poczekam kilka dni i chyba wtedy pojde.Dzień dobry
Luxi a byłaś z tym u lekarza?
to dopero trzeci dzien boli, moze to po Swietach taki bol, poczekam kilka dni i chyba wtedy pojde.
, potem już musiał wstawać i się znów przebudziłam 

U mnie M się kręcił i mnie obudził, a potem sama się kręciłam, potem już musiał wstawać i się znów przebudziłam
Lux - może faktycznie zgłoś się do lekarza, ja jakieś 1,5 miesiąca temu z żołądkiem wylądowałam na SOR w nocy - oczywiscie przyjęli mnie niechętnie, ale od tego są, Dostałam jakieś 2 tabletki i 2 zastrzyki w dupsko i potem nie wiedziałam co boli bardziejdupka czy żołądek
![]()
, ale wróciliśmy do domu o 3;30 a mój M wstawał o 5 do pracy
jego było mi bardziej szkoda, ale u mnie to było na tle nerwowym.wiecie ja choruje od lat na nieżyt zoladka, niekiedy takie bole mam, ale kurcze martwi mnie, ze do tego mdlosci doszly![]()