Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ewel,
No ja w tej ciąży nie mam praktycznie żadnych objawów. Teraz jedynie te pachwiny i to brudzenie z plolipa. A tak to żadnej senności, niczegoza to energii mi nie brakuje. I zaczynam rozumieć pojęcie stan błogosławiony
ja się czuje lepiej niż przed ciążą [emoji3]
Ale ty to nie masz się co dziwić moja ciąża tez jest sporo starsza ja w poniedziałek juz 13tc zaczynam to więc czas najwyższy by czuć się super [emoji2] [emoji2] [emoji2] bo potem to już będzie tylko gorzej [emoji4]
U was narazie to pewnie coś koło 8tc? Więc jeszcze kawałek czasu przed wami by te dokuczliwe objawy minęły [emoji8]
Ewel,
Zleci szybciutko![]()
Ja chce skończyć 1 trymestr i potem będe odliczać do 32tc. Jak to przejdziemy to niech się dzieje wola nieba
Ja do sprzątania w domu też weny nie mam. Wczoraj odgruzowaywalam mieszkanie po równym tygodniu. Ale na szczęście nie było tak źle
Kasik,
Widzę też sobota zajęta![]()
Nie powinno być z tym problemu, ale wiadomo jak to z nimi jest :/Ale sie wczoraj wkurzylam :/ kupiliśmy niecale 2 tyg. temu mamie na urodziny odkurzacz. Ze względu na to, ze leżała w szpitalu to dopiero wczoraj wieczorem go otworzylismy i jej daliśmy. Okazalo sie, ze rurki do siebie nie pasują -,- musze jechać to zareklamować, ciekawe czy mi uznają :|