Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My wczoraj zrobiliśmy sobie mała wycieczkę i do domu sciagneliśmy przed 2 [emoji15] mieliśmy nawet takie szczęście, że dwa razy nas policja kontrolowała [emoji13] [emoji14]
Dziś zaraz jeszcze na ostatnie zakupy jedziemy i w końcu będę mogła odpocząć ( taaa jasne)
Mam już stresa przed jutrzejszą wizyta, a nawet nie wiem czy usg będę miała robione [emoji19]
Dziś w planach słodkie lenistwo wiec miłego poranka kochane [emoji172][emoji173] [emoji169]
A wybraliśmy się pod klub gdzie imprezowal brat Łukasza bo chcieli pogadać, a ten klub 70km od nas [emoji15] [emoji14] na dodatek spowrotem musiałam ja wracać bo młoda się przebudzila, zmęczona zaczęła wołać tatę i musiał się przesiąść do tylu. I tak po chwili oboje zasneli, a ja ledwo żywa musiałam się ciągnąć do domu [emoji19]To gdzie byliscie he?;-) ja tez dzis leniu****e nalezy sie nam;-)
ojej walnełam jakąś gafe???:-Julita calkiem mozliwe ale niewidze twojego suwaczka:/
Synka masz?
mój zamiast spędzić czas z nami to poszedł sobie do kolegów, cały wieczór miałam zmarnowany...A co sie stało? Tez miałam wczoraj kpnkretniejsze spiecie z moim.. ale dosć szybko sie pogodzilismy, chociaż nie do konca jestem z siebie zadowolona, ze tak szybko odpuściłam..
nie bacik tylko bacior!!!!!!!!!!!!!!!!!Julita,
To bacik temu twojemu się należy [emoji41] zaraz jakiś ukrecimy [emoji3]
Zobacz załącznik 680991
mój zamiast spędzić czas z nami to poszedł sobie do kolegów, cały wieczór miałam zmarnowany...