reklama

Staraczki 2015 : )

Kami kochana koniecznie to sprawdz! niech dzieciątka rosną zdrowo. ja właśnie rozmawiałam z moim i w trakcie mojej @ czyli w przyszłym tygodniu pójdzie zrobić badania nasienia, ja prolaktyne i idziemy do mojego gina, jeżeli wszystko z nim ok to chcemy mieć monitorowany ten cykl ;-)

Bardzo rozsądna decyzja :) o ile oczywiście @ przyjdzie teraz ;*

reklama
Raczej nie,ale przed staraniami sie tak nie wsluchiwalam w organizm. W lutym mnie bolal mniej wiecej w tym czasie.

Wysyfilo mnie znowu mocno :/ Mama mi przypomniala ze kiedys przemywalam twarz papką z zaparzonych platkow owsianych, wracam do tego chociaz mi sie nie chce tego przygotowywać. Gdybym jednak dostala @ to sie umowie do kosmetyczki na oczyszczanie, mam zatkane pory i widać :/

Jula ja alkoholu tez juz na zadnych imprezach nie pije, przez co cala rodzinka sie domyslila ze sie staramy o dzidzie. Jak mam @ to pije z mężulem drina albo piwo dla rozladowania emocji .
Ciekawe jak Lux hehe :)

Ja bym chciala jesc mniej slodyczy. Wytrzymuje 3 dni z bardzo zmniejszoną dawką a potem słabne, jestem nie do zycia. Ogolnie jestem szczupla, meczą mnie tylko "bryczesy" na udach (geny) no i mysle ze od slodyczy wlasnie mnie wysyfia. Tabletki Kasia mysle ze w duzej mierze dzialają bo psychika tak chce.

Eh jejku przydalyby sie jakies 2 krechy, bo cos upadam na duchu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry