reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
A w 1szej ciąży ci kiedy wyszło? olać szwagierke, jak się tak zachowuje to świadczy tylko o niej
pierwszy w pierwszej ciazy zrobilam w 25 dc i dupa, a drugi dopiero w 30 dc, bo umieralam i czulam, ze jest cos na rzeczy-a szwagierka zazdrosci mi staran o bobo i nie moze przezyc tego, ze kiedys bedziemy miec dziecko, a przeciez sama jest matka, ma juz corke

Hej kochane. I ja się melduje. Zabiega na jestem egzaminy na kursach ehhh . dziś 30 dzień cyklu.. Bola jajniki jak cholera.. Czyje się jak na owulację... Ale miałam wrażenie ze była tydzień temu... :( poczekamy zobaczymy.. Troszkę odpuscilam... Przytulamy się po prostu jak mamy ochotę. Za dużo stresow ostatnio było i będzie wiec pewno i cykl znowu się rozwali :( 20 mamy rocznice ślubu.. I termin @ byłby to piekny prezent... pomazyc mogę, nie ? :)

Kami gratuluje bliźniaków i córeczek!

Claudia - faktycznie lepiej przeczekać niż się zasmucac.. Oby juz żadna z listopadowek nie straciła maluszka spod serducha. Trzy mam kciuki

Lux!!!!! Kochana trzy mam kciykasy za tescik.

Gratuluje kobietka grudniowym!!!!

Witam wszystkie nowe staraczki!!

Trzy mam kciuki za staraczki. Wielkie pozdrowionka i odezwę się niebawem a teraz będę tylko odczytywać.

Lux Ty sie nie boisz ze ona moze wejsc na forum i przeczytać to wszystko? Bo fakty polaczy i bedzie wiedziala kto i o kim pisze;) ja bym sie bala he to tylko forum do.ktorego kazdy ma.dostęp

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry