Julka89.89
Cudzie trwaj..
Nie kusze, nie kusze;-) to ty powinnaś na mnie wpłynąć żebym testowała w dniu ;-) a ta twoja szwagierka to ma 15 lat, że się tak o byle co obraża?;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cos ty, kobieta po 30-tce, tylko ewidentnie ma cos z glowa pinda...a bo ja sie boje przed robic, bo wiem, ze potrafi wtedy jeszcze nie wyjscNie kusze, nie kusze;-) to ty powinnaś na mnie wpłynąć żebym testowała w dniu ;-) a ta twoja szwagierka to ma 15 lat, że się tak o byle co obraża?;-)
pierwszy w pierwszej ciazy zrobilam w 25 dc i dupa, a drugi dopiero w 30 dc, bo umieralam i czulam, ze jest cos na rzeczy-a szwagierka zazdrosci mi staran o bobo i nie moze przezyc tego, ze kiedys bedziemy miec dziecko, a przeciez sama jest matka, ma juz corkeA w 1szej ciąży ci kiedy wyszło? olać szwagierke, jak się tak zachowuje to świadczy tylko o niej
szwagierka ma manie noworodkowa i szlag ja trafia, ze moge miec takiego bobaska a ona juz nieJulka to juz niedlugo :-) ja mam jeszcze 10 dni :'(
Luxi glupio postepuje ta szwagierka, ale to jej strata, ja to takich ludzi nie rozumiem :|