reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Madziolina,

Idę na 13 wiec 10h w pracy :( długo, ale ta kasa jest nam potrzebna wiec puki czuje się dobrze to musze pracować.

Wszystkiego najlepszego dla synka [emoji322] [emoji323] [emoji324]

Ewel,

Tymon to jest ogólnie antyrękowy wiec mam spokój. Lena juz jest na noszenie za duża i problem mam tylko z Jagodą ale ja to noszę bo lubię też tak naprawdę mieć ją tak blisko siebie. Ale nie fosrsuje się podnoszę mała powoli i delikatnie. Wózek tez znoszę i jakoś jest. Nie boli mnie po tym brzuch ni nic.

Współczuję rzyganka [emoji17]

Julka pewnie;) nie wiem zreszta co to za praktyka nie bede pic bo sie staramy...albo tydzoen do okresu a w ciazy moge byc alkohol. Nie jest zbaroniony starajacym sie ;-) a w ciazy tak ale wtedy gdy o niej faktycznie wiesz.....;-))
Nie wiedzialam co tzn rzyganie ale sie przekonalam i nie wiem jak z tym dac rade....

reklama
Ewel wspolczuje rzyganka :<

A ja juz w pracy.. o malo co bym do niej dzis nie dotarla... malo brakowalo a auto by mnie na pasach potracilo, w dodatku przechodziłam na zielonym
.. a gościu mial czerwone i zielona strzalke i nawet nie pomyślal, zeby przyhamowac przed pasami.. hamowal z piskiem w ostatniej sekundzie..zderzak jego auta przetarl mnie po kolanach :/ ochlonac nie moge do tej pory..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry