Lady Agnes
Fanka BB :)
Możliwe ze tak, może w ciazy puls przyspiesza? W koncu wiecej tej krwi pompujemy ;-) W sumie ja nie wiem i się nie znam, a na wizytach mam sprawdzane ciśnienie bez pulsu wiec nawet nie wiem jaki ja mam ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki za wynikiwitajcie. my jutro popołudniu mamy wyniki fo odbioru. rano jadę na prolaktyne i wszystko załatwione ;-) właśnie zarezerwowalaam noclegi na majowke, jedziemy w góry ;-) a ze akurat będę mieć te fajne dni to tym bardziej mnie to cieszy :-)
super sprawaA ja się nie chwaliłam, ale się pochwalęzaczynam dziś 14 tydzień czyli drugi trymestr!
Wczoraj moi rodzice dzień mi spierdzielili. Człowiek się stara, a i tak cię mają w dupie bo robisz inaczej niż oni by chcieli. Paranoja.
Za to pojechaliśmy potem do sklepów i obkupilam Lalę i mojego Łale humor juz nie wrócił
Dziewczyny mam propozycję może by tak utworzyć wątek zamknięty? Będziemy tam mogły sobie zdjęcia wrzucać i o bardziej prywatnych sprawach pisać? Orientowalam się jak to wygląda więc jeżeli byście chciały to można założyć [emoji4]
jejku ale to dziwnie brzmi 2016 rokDziewczyny którym nie udało w tym cyklu chce powiedzieć żeby się nie przejmowaly, będzie nas więcej na styczniowkach, ktoś musi rozpocząć 20 16 rok ;-)
dla mnie wydaje się jakbybył 2011, w ogóle jak urodziła się moja córka w 2010 roku to wydawało mi się że do 2016 to są wieki, a tu prosze, za pół roku będzie już ta wieczność.O to twój synuś jeszcze starszyJulka ja mam taki plannajpóźniej mam być w majowkach
![]()
Oj jak urodził się mój synek w 2008 to 2015 wydawał mi się normalnie wiecznościa a to juz koniec kwietnia prawie![]()