Co ona sie tak uczepila pamietam te akcje o ktorych pisalas jak zaszlas w ciaze szok nie rozumie tego jej postepowania dobrze ze masz wsparcie T.to pewnie duzo Ci dajenic nie zapowiada poprawy-chyba, ze nigdy nie zaciaze to wtedy ona bedzie szczesliwa, ja tam niekiedy chodze, bo jej corka placze za mna, ale szwagierki unikam i nawet rozmawiac mi sie z nia nie chce.
Moj stoi po mojej stronie Bogu dzieki i powiedzial, ze nie chce jej u nas widziec
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lux badanie nasienia mojego ;-) kasik po prostu nie rozumiem jak je zinterpretowac
wiesz jak bylo przy pierwszej ciazy, pamietasz doskonale, moja ciaza to jej niespełnione marzenie ooo i o to tu chodzi, zazdrosc ją bierze i tyle, tylko jest roznica, bo ja chce miec dziecko a ona niemowlaczka do zabawy i nie dziwie sie, ze jej facet nie chce jej zrobic dziecka skoro ona swoja corka ma gdzies i babcia ją wychowuje...Co ona sie tak uczepila pamietam te akcje o ktorych pisalas jak zaszlas w ciaze szok nie rozumie tego jej postepowania dobrze ze masz wsparcie T.to pewnie duzo Ci daje
ja powiedziałam dzis tesciowej, ze nie chce widziec szwagierki gdy urodze dziecko, niech mi spada...!Lux czyli znowu ze szwagierką przeboje.. ona chyba naprawdę powinna zacząć się leczyć, bo wykończy Was wszystkich. Całe szczęście, że chociaż w swoim masz poparcie..
Lux badanie nasienia mojego ;-) kasik po prostu nie rozumiem jak je zinterpretowac
To może powinnaś się z tymi wynikami i swoją prolaktyną wybrać do lekarza? Chyba jakoś będziesz na wizycie niebawem (kojarzy mi się, że coś pisałaś na ten temat) i on by Ci zinterpretował wynik.
ja powiedziałam dzis tesciowej, ze nie chce widziec szwagierki gdy urodze dziecko, niech mi spada...!
Wcale Ci się nie dziwie.. dziecko to nie zabawka..
ale tam jest napewno napisane, jaka ilosc plemnikow ma prawidlowa, tak?Lux badanie nasienia mojego ;-) kasik po prostu nie rozumiem jak je zinterpretowac
ja powiedziałam dzis tesciowej, ze nie chce widziec szwagierki gdy urodze dziecko, niech mi spada...!
Szkoda slow i nerwow na takich ludzi za duzo przeszlas zeby sie tym zadreczac zreszta na innym forum tez to odczulas jak to jest
reklama
oj czytam je niekiedy i widze, ze jedna druga sadem starszy, widzialas? Halinka Obyprzyszla straszy, bo ta zaczela wyciagac jej rodzinne sprawy na wokande i powiedziala, ze chce sie wypisac z bycia chrzestna jej dziecka i jeszcze mnie w to wplatala, bo niby ja przejzalam kiedys jaka Halinka jest i jeszcze ja problemy bede miec przez idiotke! tak, tylko,ze ja na forum slowa o Halince nie pisalam, tylko na privEwelinie kiedys napisalam, ze Halinka jest falszywa i przez nia forum sie rozwalilo i tyle dziewczyn odeszlo, w tym ja...jak ja sie ciesze, ze tu sa NORMALNE dziewczynySzkoda slow i nerwow na takich ludzi za duzo przeszlas zeby sie tym zadreczac zreszta na innym forum tez to odczulas jak to jest
Ostatnia edycja: