reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

nic nie zapowiada poprawy-chyba, ze nigdy nie zaciaze to wtedy ona bedzie szczesliwa, ja tam niekiedy chodze, bo jej corka placze za mna, ale szwagierki unikam i nawet rozmawiac mi sie z nia nie chce.
Moj stoi po mojej stronie Bogu dzieki i powiedzial, ze nie chce jej u nas widziec
Co ona sie tak uczepila pamietam te akcje o ktorych pisalas jak zaszlas w ciaze szok nie rozumie tego jej postepowania dobrze ze masz wsparcie T.to pewnie duzo Ci daje

reklama
Co ona sie tak uczepila pamietam te akcje o ktorych pisalas jak zaszlas w ciaze szok nie rozumie tego jej postepowania dobrze ze masz wsparcie T.to pewnie duzo Ci daje
wiesz jak bylo przy pierwszej ciazy, pamietasz doskonale, moja ciaza to jej niespełnione marzenie ooo i o to tu chodzi, zazdrosc ją bierze i tyle, tylko jest roznica, bo ja chce miec dziecko a ona niemowlaczka do zabawy i nie dziwie sie, ze jej facet nie chce jej zrobic dziecka skoro ona swoja corka ma gdzies i babcia ją wychowuje...

Lux czyli znowu ze szwagierką przeboje.. ona chyba naprawdę powinna zacząć się leczyć, bo wykończy Was wszystkich. Całe szczęście, że chociaż w swoim masz poparcie..

reklama
Szkoda slow i nerwow na takich ludzi za duzo przeszlas zeby sie tym zadreczac zreszta na innym forum tez to odczulas jak to jest
oj czytam je niekiedy i widze, ze jedna druga sadem starszy, widzialas? Halinka Obyprzyszla straszy, bo ta zaczela wyciagac jej rodzinne sprawy na wokande i powiedziala, ze chce sie wypisac z bycia chrzestna jej dziecka i jeszcze mnie w to wplatala, bo niby ja przejzalam kiedys jaka Halinka jest i jeszcze ja problemy bede miec przez idiotke! tak, tylko,ze ja na forum slowa o Halince nie pisalam, tylko na privEwelinie kiedys napisalam, ze Halinka jest falszywa i przez nia forum sie rozwalilo i tyle dziewczyn odeszlo, w tym ja...jak ja sie ciesze, ze tu sa NORMALNE dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
Do góry