• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hejka
Ja 6Dc
Cykl25dni
Mialam w okolo 18dc typowy spadek temp na zagnierzdzenie ok 6dni po owu piersi mialam naprawde wielkie
Zaczelam plamic a po dwuch dniach @ po ktorej pafalam na ryjka i tak lecialo

Meza w Polsce juz nue mam.
Teraz przyjehal na weekend bo niemcy maja oon wolny. @ koniec wiec mozemy sie kochac.
Nastepby przyjazd za tydzien. Moze trafimy w owulaje.
Dzis po pracy zribilam mu dobry obiadek i poszlismy na lody

Moni88 to spotkamy sie na styczniowkach?;-)

Madziolina za jutrzejszy dzien&&&&&&

Jolasia ciesze sie ze odezewalas sie co u Ciebie...kochana ja zaciskam kciuki&&&&

reklama
kasik90 sprawuję opiekę nad dziećmi zdrowymi, które mają daleko do naszej szkoły, podczas dowozu do szkoły i z powrotem oraz nad dziećmi niepełnosprawnymi podczas dowozu ich do różnych szkół przeznaczonych dla tych dzieci i z powrotem. Praca nawet spoko, ale za niewielką kasę i na umowę zlecenie, a zajmuje mi to codziennie po prawie 6 godzin, więc to ponad pół etatu, ale od naszej gminy więcej nie dostanę. Na razie do końca czerwca, chcą jeszcze, żebym dalej jeździła, ale Ja mam nadzieję, że znajdę coś wcześniej innego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry