• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

Madziolina dostałam. I zaczynamy kolejny cykl. Nie ukrywam, że miałam nadzieję, że będę miała prezent na 40stkę męża (ma 06.02). Trudno. Muszę w takim razie uskładać mu na wymarzoną wieżę ;-)

Majdaczku zawsze trochę kasy wpadnie, a jak coś fajnego znajdziesz to zmienisz.

reklama
Witam :)

Majdaczku lepsza praca taka niz żadna. Zawsze jakaś kasa wpadnie. Życzę aby szybko udało Ci cos innego znaleźć :)

Skaba mój M tez urodzil sie 06.02 :) jeszcze nic straconego co do dzidziusiowego prezenty. Kciuki za następny cykl! &&&!

Skaba uszy do góry i działamy dalej. Może czerwiec bedzie nasz! Ja z moim J mamy w okolicach terminu @ urodzinki a nuż uda się zrobić prezencik 
Majdaczku na dobry początek taka praca to zawsze coś. Trzymam kciuki żebyś szybko znalazła taką pracę, która będzie satysfakcjonująca i pozwoli dołączyć do staraczek!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
A mnie możesz Majdaczku wpisać na 27 czerwiec. Jeszcze się trochę łudzilam ze jakimś cudem może się udać, ale chyba trzeba zrezygnować z takich intensywnych starań. Ostatnio lekarz powiedział mi, że przy takich wynikach wchodzi w grę tylko inseminacja. Tego z mężem nie chcemy. Całe szczęście mamy córeczkę wiec nie jest źle ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry