• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Cytrynowa,

Z tymi testami to ja tak miałam w cyklu styczniowym. Testy pozytywne, a beta negatywna.

No i ostatnio któraś z nowych dziewczyn wstawiala zdjęcie pozytywa i chyba beta albo kolejny test juz negatywny. Nie pamiętam tylko jej niku o nie wiem czy nie Pysia czasem :)

Madziolina gratulacje !!! Rety dziewczyno mialas się wyrobić do lipca, wierzyłaś w maj i proszę. Strasznie Ci zazdroszczę :-* wszystkiego dobrego

Pozostalym zafasolkowanym tez ogromne graty. Ja wracam lada dzień do gry ;))

Ciesze sie ze o mnie pomyślałaś Kami :) leczylismy się w chacie, miesiąc przerwy, teraz czekam na @ i do dzieła. A wczoraj mielismy pierwszą rocznicę ślubu, najpierw kłótnia o bzdety a potem już super ;) a Ty już półmetek, jejuu :)

Cytrynowa dostalas w koncu @? Nie dam rady doczytac wstecz, przepraszam.

Balladyna dobrze, że wracasz do gry, bo coś nam się ta lista staraczek bardzo skróciła. Trzeba z poczekalni poprzerzucać albo agitację zastosować :) :)

Skaba,

Popieram :) poczekalnia wypchana do granic możliwości, a statających garstka :(

Hop hop dziewczyny gdzie jesteście? Nie wstydzić się tylko dołączać do nas :)

Cytrynowa,

Z tymi testami to ja tak miałam w cyklu styczniowym. Testy pozytywne, a beta negatywna.

No i ostatnio któraś z nowych dziewczyn wstawiala zdjęcie pozytywa i chyba beta albo kolejny test juz negatywny. Nie pamiętam tylko jej niku o nie wiem czy nie Pysia czasem :)
Ano pysia sie naciela;) jeszcze się doczekam prawdziwego pozutywu;)

reklama
Ciesze sie ze o mnie pomyślałaś Kami :) leczylismy się w chacie, miesiąc przerwy, teraz czekam na @ i do dzieła. A wczoraj mielismy pierwszą rocznicę ślubu, najpierw kłótnia o bzdety a potem już super ;) a Ty już półmetek, jejuu :)

Cytrynowa dostalas w koncu @? Nie dam rady doczytac wstecz, przepraszam.

Witaj kochana. Doczekalam sie.
Cykl mial 83 dni. I okres byl 12 maja.

Dziewczyny ja w poczekalni Ale to dlatego ze nie wiem kiedy następna @.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry