reklama

Staraczki 2015 : )

madziolina ja byłam w 4 tc i lekarz nic kompletnie nie widział i kazał mi przyjść za tydzień i już był pęcherzyk 6 mm :) teraz mam wizytę w poniedziałek i zobaczymy czy jest serduszko to będzie 7 tc :)

reklama
Dziewczyny moje nerwy w ciazy to jakis koszmar , nie potrafie nad nimi zapanowac. Dzisiaj taki mlody chlopaczek w tesco nie skasowal mi zakupow bo mialam karte osd mojego. Pierwszy raz w sklepie ktos mi polecial z takim tekstem (wiem ze maja taki obowiazek ale w moim miescie nikt tego nue robi wiec moje zdziwienie nie mialo grani) poszlam do bankomatu a tam nieczynny no i sie wscieklam zrownalam synka z ziemia , poplakalam sie z nerwow zostawilam zakupy i wyszlam. Po drodze weszlam do kauflandu i tam zrobilam zakupy. Serio gdyby nie to ze siedzial za kasa i bo nie dosieglam to bym go pobila. Ja nigdy taka nie bylam zawsze opanowana a teraz uciekac jak sie sciekne a jak widac duzo mi nie trzeba.

Hejo. Ja po weekendzie z dniem dziecka dziś świętujemy dalej. Wczoraj teatrzyk i piknik rodzinny do samego wieczora. A zaraz jadę po małą do przedszkola i jedziemy razem po prezencik bo ostatni tydzień siedzialysmy chore w domku i nie było kiedy tego załatwić. Circia chetna do takich wyjazdów wiec jedziemy. Zresztą przy okazji kupimy może sandalki bo robi się już gorąco.
Madziolina Julka bety zrobione?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry