reklama

Staraczki 2015 : )

O! Ja bym padła, przez te ponad 3 lata najdłużej rozstalam się z małą na dwie noce. I masakrycznie to przezylam ;) a i to dopiero jak miala 2 lata, wczesniej zawsze razem, maks kilka godzin bez niej

reklama
O! Ja bym padła, przez te ponad 3 lata najdłużej rozstalam się z małą na dwie noce. I masakrycznie to przezylam ;) a i to dopiero jak miala 2 lata, wczesniej zawsze razem, maks kilka godzin bez niej

to ja jestem taka kukułkowa mama ;). dzięki temu moje dziecko bardzo lubi spędzić weekend u babć, czy cioci. Sam się do nich wprasza. w zeszłym roku pojechał na 10 dni nad morze z teściową i się fantastycznie bawił. Nie tęskni, nie mędził, ba nawet nie dzwonił. A mama z tatą nabierąją sił :)

to ja jestem taka kukułkowa mama ;). dzięki temu moje dziecko bardzo lubi spędzić weekend u babć, czy cioci. Sam się do nich wprasza. w zeszłym roku pojechał na 10 dni nad morze z teściową i się fantastycznie bawił. Nie tęskni, nie mędził, ba nawet nie dzwonił. A mama z tatą nabierąją sił :)
My nie mamy tu nikogo, niestety. Oboje mamy malutkie rodziny, z czego na domiar złego od strony męża kwasy straszne i ogolnie tesciowie raczej spotkań unikają, a o wnuczce pamiętają raz na ruski rok albo rzadziej. Z kolei moja rodzina praktycznie cała za granicą. Może temu tak ze sobą w trójkę mocno związani jesteśmy, bo raczej tylko siebie mamy

Moje dzieci są bardzo zżyte z moimi rodzicami i jak byli mali to często do nich jeździli na piątek i wracali w sobotę. Ojjj to był dla nas oddech. Teraz już nie są tak chętni, żeby z domu wyjeżdżać. Ale na wakacje już się umawiali :)

reklama
Naturalnamama,

Witaj kochana i powodzenia :)

Anusia,

Będzie na pewno wszystko dobrze. Ja przez jedno łożysko tez jestem pod stałą obserwacja i wizyty mam od 16tc często bo co dwa tygodnie mniej więcej. Ale narazie wszystko wygląda wzorowo :)

Pysia,

Zdrówka życzę :*

Edytka,

No właśnie moja mała chora, wróciłam od Leny i Tymona i pojechaliśmy do lekarza (u mnie cała rodzina chora) i wygląda na to, że mamy bostonke :(
Mało tego ja teraz tez mam temperaturę i boli mnie gardło znów. No i pediatra powiedziała, że wyjazd w tej sytuacji wg niej odpada. Normalnie ręce mi opadły i płakać mi się chce :(:(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry