NaturalnaMama
Fanka BB :)
O! Ja bym padła, przez te ponad 3 lata najdłużej rozstalam się z małą na dwie noce. I masakrycznie to przezylam
a i to dopiero jak miala 2 lata, wczesniej zawsze razem, maks kilka godzin bez niej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O! Ja bym padła, przez te ponad 3 lata najdłużej rozstalam się z małą na dwie noce. I masakrycznie to przezylama i to dopiero jak miala 2 lata, wczesniej zawsze razem, maks kilka godzin bez niej
My nie mamy tu nikogo, niestety. Oboje mamy malutkie rodziny, z czego na domiar złego od strony męża kwasy straszne i ogolnie tesciowie raczej spotkań unikają, a o wnuczce pamiętają raz na ruski rok albo rzadziej. Z kolei moja rodzina praktycznie cała za granicą. Może temu tak ze sobą w trójkę mocno związani jesteśmy, bo raczej tylko siebie mamyto ja jestem taka kukułkowa mama. dzięki temu moje dziecko bardzo lubi spędzić weekend u babć, czy cioci. Sam się do nich wprasza. w zeszłym roku pojechał na 10 dni nad morze z teściową i się fantastycznie bawił. Nie tęskni, nie mędził, ba nawet nie dzwonił. A mama z tatą nabierąją sił
![]()