Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dzieciaki grzeczne?

nie mialam neta, u mnie pod gorke
Mam już zaświadczenie o chorobie dziecka, mój zaraz jedzie do biura, a po południu idę do rodzinnego. Mam nadzieje, ze nie dostane kolejnego antybiotyku. Ledwo 20tc zaczęłam, a tu już by trzeci raz antybiotyk był podawany
Kobietki mam problem o toz zapisalam do lekarza i itp. ale nie moglam zajsc w ciaze 5.5 roku i @nie regularna i tutaj jak 3 dni temu dla siebie rano zrobilam test i co 2 szczesliwa mysle sobie zrobie na dzien dziecka 2 i beda rowne 2 bordowe a co wyszlo prawie nie widoczna czyli co zamarlaZobacz załącznik 692237Zobacz załącznik 692238czasem brzuch poklowa ale @ brak co myslicie zala mie sie chyba
![]()
Cytrynowa fajnie ,w Grecji nie bylam ale moze w przyszlym roku polecimy a dokladnie gdzie bedziecie i na ile lecisz ? koniecznie po przyjezdzie poprosimy o fotki ;-)
Mam już zaświadczenie o chorobie dziecka, mój zaraz jedzie do biura, a po południu idę do rodzinnego. Mam nadzieje, ze nie dostane kolejnego antybiotyku. Ledwo 20tc zaczęłam, a tu już by trzeci raz antybiotyk był podawany
Sprawdzilam i przyrost w normie. Wyniki krwi wszystkie w normie