cytrynowa_
Fanka BB :)
A z umowa nic sie dalo zrobic? Zeby wydluzyc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My sie najpierw za nasza sypialnie wezmiemy, pozniej drugi pokoj ogarniemy. Kuchni nie ruszamy bo nowa i trzeba salon oswiezyc. Problem mamy troche bo wlascicielka krecila nosem jak ja poprosilismy zeby czesc mebli zabrala. Chcielibysmy nowe niektore kupic.
Z drugiej strony sie zastanawiam czy warto wkladac kase w czyjes mieszkanie. Chcemy swoje kupic ale nie wczesniej bo musimy miec 12tys euro wkladu wlasnego zeby kredyt na mieszkanie dostac warte 120tys euro.
A z umowa nic sie dalo zrobic? Zeby wydluzyc?
U nas troche wiecej to wyjdzie wiec bedziemy czesciami robic. Pomieszczenie po pomieszczeniu![]()
A ja się zastanawiam...bo na korytarz mam koncepcje...meble już kupione, tylko do skrecenia w sobote...zostaja kolory takie jak byly czyli biel i szarosci...ale nie mam pomyslu na pokój Zośki...nie chce jej robić cukierkowej dziupli...mysle tez nad jakąś kością słoniową i do tego jaką tapetę na ścianę...tak żeby można było w razie czego zmienić...meble ma białe, więc wszystko będzie pasować...Ale u niej to grubszy remont, bo trzeba skuć strukturę baranka, wyszpachlować, skuć parapet...no Mała pojedzie chyba na wakacje do babci, bo w takim syfie ją nie chce trzymać...