Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karola haha na cooo?? ) Monii dzięki :-* Kotek może faktycznie zrób test, a może dopiero się powoli @ rozkręca (oby nie)
Ja dzisiaj zrobię kotlety z piersi i fasolkę szparagową, wczoraj miałam wątróbkę mniam.
Najbardziej lubię Lidl, biedronkę, aldi i Real - teraz będzie Auchan.
Idę zaraz na dwórek. Myślałam, że na jutro będę miała telefonik, ale niestety dopiero na poniedziałek. Jeszcze i tak na kolor ostatecznie się nie zdecydowałam i musze do 16 dać znać
Ja nie lubie biedronki maly wybor i nic specjalnego. U nas tesco jest wielkie i lubie tam robic duze zakupy czwsto zamawiam do domu a z malych to lidl bo maja dobre gatunkowo jedzenie
Na szczescie tak. Zabilabym go w innym wypadku jedynie forum mi zabrania czytac bo mowi ze za bardzo sie wszyatkim przejmuje teraz. Kiedys sie cieszylam a teraz szukam dziury w calym. Mam sie cieszyc mi mowi
U nas sa 4 biedronki i niby jest masa towaru ale jak chce serio zrobic zakupy to jakos nie mam co tam kupic. Kaufland tez jest i tam srodki czystosci kupuje bo sa najtansze teraz juz musze polowac na lovelle jak bedzie jakas promocja