reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
U nas sa 4 biedronki i niby jest masa towaru ale jak chce serio zrobic zakupy to jakos nie mam co tam kupic. Kaufland tez jest i tam srodki czystosci kupuje bo sa najtansze teraz juz musze polowac na lovelle jak bedzie jakas promocja

ja wlasnie na takie duze zakupy to glownie jezdze do biedry i kauflanda, zawsze na wyplate starego jade tam sie zaopatrzyc, i czasami tak jak pisalam lidla zahaczam, ale to rzadko

witam i ja...

dzis z rana tescior - NEGATYWNY:-( wiec brak @ to na 100% nie ciaza... mogla by juz przyjsc bo przynajmniej moglabym sie starac na nowo..

Majdaczku trzymam kciuki ! jak tylko pojawi sie @ dam znac o nowym prawdopodobnym terminie.

Pysia - pokoik piekny a zielen taka sama jak u mojego synka w pokoiku :)

Natka ! tescior za szybko moze zrobilas.. jeszcze kilka dni do @ wiec glowa do gory. jeszcze nie wszysto stracone.

karola: dobry lekarz to podstawa - niedenerwuj sie kochana bo to szkodzi dzidziusiowi!!! robilas przeziernosc karkowa ? bo widze ze u ciebie 13 tydzien!!!:tak: ale to zlecialo!

kotek87 - zrob test ja w swojej pierwszej ciazy tez plamilam. albo bieguniem na bete!

kobietki ktora stosowaly poza lux i kami castangus ???? faktycznie normuja cykle i wspomagaja zajsc w ciaze ???

Balladyna jeszcze raz serdecznie gratuluje !!!!!! uwazaj z ta wątróbką - nie powinno sie jej jesc za duzo w ciazy .

u mnie dzis na obiad suchy prowiant... niech kazdy sobie je co chce ja mam dzis wylane na wszystko :sorry:

milego dnia kobietki~!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry