Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, nie uraziłaś mnie. Po prostu sikam w gacie i boję się strasznie tego co będzie - bądź co bądź od mojej straty minęły 2 miesiące dopiero.Lady przepraszam jeżeli Cie uraziłam![]()
ech, nie chce mi się już do niej dzwonić, ona kazała mi się nie nastawiać na tą ciążę bo wszystko może się zdarzyć. Chyba pójdę do innego gin na wszelki wypadekAgnes może zadzwoń do ginki i zapytaj ją czy możesz wziąść np nospe wiem że w ciąży jak coś boli to właśnie ją polecają, może by pomogła i tobie![]()
Robię i to kolejny powód do strachu. No a do pracy musze iść, póki zwolnienia mi nie dadzą to będę chodzić niestety. Może jak jutro przyrost będzie ok to zadzwonię do gin czy mogłaby mi zwolnienie daćPodobno można nospe no właśnie... Jutro Lady Agnes pewnie betę robiszdo pracy idziesz?

Nie, nie uraziłaś mnie. Po prostu sikam w gacie i boję się strasznie tego co będzie - bądź co bądź od mojej straty minęły 2 miesiące dopiero.
ech, nie chce mi się już do niej dzwonić, ona kazała mi się nie nastawiać na tą ciążę bo wszystko może się zdarzyć. Chyba pójdę do innego gin na wszelki wypadek
Robię i to kolejny powód do strachu. No a do pracy musze iść, póki zwolnienia mi nie dadzą to będę chodzić niestety. Może jak jutro przyrost będzie ok to zadzwonię do gin czy mogłaby mi zwolnienie dać
nastawienie ona ma straszne. Jak ty masz wierzyć że będzie dobrze skoro lekarz ma Cię w dupie
ja mocno wierze w twoja fasolkę i ty tez uwierz :-*Dokładnie! U mnie było tak samoagnes mojej znajomej też tak gin powiedział że ma sie nie nastawiać, bo to miesiąc po poronieniu i zaszła a nie powinna bla bla, zmieniła gina, poprawiło jej sie nastawienie bo już nie było takich tekstów tylko było pozytywnie i dziś ma już córcie, więc zmień lekarza i głowa do góry![]()