reklama

Staraczki 2015 : )

Edyta nie smutkuj tez pewnie niebawem zaskoczy jak juz nie zaskoczylo.... spadek nastroju widze u Ciebie to moze progesteron wysoki bo dzidzius gniazdko wije... ja 7 cykl sie staram i jakos bez rezultatu... w ten cykl jakos tez nie wierze....

reklama
Maran dzieki kochana ,dostalam @ wiec po ptakach :-P teraz byl mój 1 cykl starań po przerwie ,ale wcześniej staraliśmy sie tyle czasu i nicccc :zawstydzona/y: wszystkie koleżanki mają juz wystarane dzidziusie a ja ciągle nie moge zajść ,smutne to

Edyta wiem jak to jest, niestety wiem... z dziewczynkami bylo od razu nie czeklam byl sex i bylo dziecko i myslalam, ze teraz tez sie tak uda a tu zonk... czas leci a dzecka jak nie bylo tak nie ma... czasem trace juz chec i zapal a pozniej @ sie konczy i znowu mam nadzieje, ze moze tym razem sie uda...
Nie trac nadziei, nowy cykl to nowa szansa &&&

Edyta wiem jak to jest, niestety wiem... z dziewczynkami bylo od razu nie czeklam byl sex i bylo dziecko i myslalam, ze teraz tez sie tak uda a tu zonk... czas leci a dzecka jak nie bylo tak nie ma... czasem trace juz chec i zapal a pozniej @ sie konczy i znowu mam nadzieje, ze moze tym razem sie uda...
Nie trac nadziei, nowy cykl to nowa szansa &&&

wiem wiem staram sie nie tracic nadziei ze kiedys zaskocze ,no nic trzeba uzbroic sie w cierpliwosc a ty kiedy testujesz ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry